Veilige Betaling

Wij houden niet van hackers of dieven, daarom is de website van zwaardkopen.nl is beveiligd met SSL.  Dit is een beveiligde internetbeveiliging. Zodra je begint met het afrekenen van je bestelling, worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig, je herkent een veilige SSL-verbinding aan het ” groene slotje” (zie onder) in je browser.

Tevens maken we gebruik van Ideal.

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan het internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen.

Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank.

Bij zwaardkopen.nl staat jouw veiligheid en privacy voorop, daarom maken wij gebruik van de diensten van Sisow. Sisow B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derden.

Volg ons op Facebook